Hissialan tulevaisuuden ammattilaiseksi Schindlerille

Haku on päättynyt.

Haluatko arvostetun erikoisammattitaidon ja työn, jonka tekijöillä tulee riittämään töitä nyt ja tulevaisuudessa? Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kouluttautua ja työllistyä vakituiseen työsuhteeseen monipuolisiin hissiasentajan tehtäviin maailman johtaviin hissiyhtiöihin lukeutuvan Schindlerin palvelukseen!

Voimakkaassa kasvussa oleva Schindler kouluttaa ja rekrytoi joukkoonsa 10 uutta hissialan tulevaisuuden osaajaa, jotka tulevat työskentelemään monipuolisissa ja mielenkiintoisissa hissiasennuksen, modernisoinnin ja kunnossapidon tehtävissä. Tavoitteena on palkata kaikki koulutuksen läpikäyneet osallistujat vakituiseen työsuhteeseen.

Koulutus kestää 3 kuukautta (28.9.-21.12.2017), jonka aikana pääset perehtymään ja kasvattamaan valmiuksia tuleviin työtehtäviisi. Koulutuksessa yhdistyy lähiopetus (18 päivää) ja ohjattu käytännön työskentely Schindlerin työkohteissa.

Koulutuksen toteutuksesta vastaavat Uramuuntaja yhdessä Schindlerin sekä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat tällä hetkellä työttöminä työnhakijoina, irtisanomisuhan alaisina tai määräaikaisissa työsuhteissa. RekryKoulutus on työhallinnon tukema työvoimakoulutus. Koulutuksen aikana voit saada tukea (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon olet työttömänä ollessasi oikeutettu sekä lisäksi kulukorvausta.

Emme hae valmiita osaajia, vaan haluamme kouluttaa hissialasta aidosti kiinnostuneita henkilöitä yrityksemme tehtäviin. Aiempaa kokemusta tai koulutusta alalta ei vaadita, sillä perehdytämme ja koulutamme sinut huolellisesti. Schindler on valmis panostamaan osaamisesi kehittymiseen ja tärkeimpänä valintakriteerinä ovat sinun motivaatiosi, reipas asenteesi itsenäiseen työntekoon sekä halu oppia.

Hakijalta edellytetään hyväksytysti suoritettua sähköalan perustutkintoa, joten voit olla taustaltasi esimerkiksi automaatioasentaja tai sähköasentaja. Teknisen taustan ja näppärien kädentaitojen lisäksi hakijalla tulisi olla vähintään välttävä suomen kielen taito (B1) mutta suomen ei tarvitse olla äidinkieli. Hakijalta edellytetään B-ajokorttia ja hakijalla tulee myös olla auto käytössään.

Haemme työntekijöitä Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Koulutuksen lähiopetuspäivät ja osa työssäoppimispäivistä järjestetään Helsingissä, joten edellytämme sinulta matkustusvalmiutta. Korvaamme lähiopetuspäivien matkakulut muilta paikkakunnilta (Turku, Tampere, Jyväskylä, Oulu) koulutukseen osallistuville.

Hissiasentajan monipuoliset työtehtävät

Hissiasentajan monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi uusien hissien ja liukuportaiden asennus sekä hissien peruskorjaus-, modernisointi-, huolto- ja korjaustyöt. Teknologisen kehityksen myötä hissit kehittyvät jatkuvasti ja pääset aitiopaikalta näkemään koko alan kehitystä. Hissiasennus edellyttää vahvaa oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Koulutuksen kautta tarjoamme sinulle väylän kasvaa näihin itsenäisiin, vastuullisiin ja haasteellisiin tehtäviin kasvavassa ja arvostetussa Schindler-yhtymässä. Schindlerillä työskennellään joustavasti monipuolisissa ja mielenkiintoisissa työkohteissa, kuten rakennustyömailla, liikekiinteistöissä, hotelleissa ja kauppakeskuksissa.

Mitä koulutus pitää sisällään?

Lähiopetusta ja käytännön työssäoppimista yhdistelevä koulutuskokonaisuus on suunniteltu yhdessä Schindlerin kanssa, jolloin saat erinomaiset valmiudet kasvaa tuleviin hissiasentajan tehtäviin. Koulutuksen tekniikkaosio koostuu mekaniikan, sähkötekniikan/sähköautomaation ja mittaustekniikan kokonaisuuksista. Lisäksi koulutuksessa on otettu huomioon vahvasti työturvallisuusnäkökulmat ja työssä vaadittavat korttikoulutukset (työturvallisuuskortti, sähkö- ja hissityöturvallisuuskortti ja EA1). Asiakaspalvelutaidot, työssäjaksaminen ja työhyvinvointi sekä työkyvyn ylläpitäminen ovat myös tärkeitä hissiasentajan työtehtävissä tarvittavia taitoja ja tulet saamaan niihin perehdytyksen.

Koulutukseen kuuluu lisäksi starttipäivä, työelämätaitoihin valmentava päivä sekä päätöspäivä. Lähiopetuspäiviä on yhteensä 18 ja koulutukseen kuuluu myös muutamia etätehtäviä.

Kouluttajat: Edupoli Oy, LIS Group Oy, Eduhouse Oy, Uramuuntaja Oy ja Barona Group Oy. Koulutuksen lähiopetuspäivät järjestetään Helsingissä.

Koulutuksen kokonaistoteutuksesta vastaavat Uramuuntaja Oy yhdessä Schindler Oy:n sekä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa.

5 hyvää syytä hakea mukaan:

1. Ainutlaatuinen koulutuskokonaisuus ja perehdytys uuteen ammattiin.

2. Tähtäimessä pitkäaikainen ja vakituinen työpaikka monipuolisine etenemismahdollisuuksineen.

3. Kolme uutta työssä vaadittavaa korttia takataskuun.

4. Menestyneen yrityksen mukava, ammattitaitoinen työyhteisö ja työpaikka hyvine etuineen.

5. Teet arvostettua työtä, jolla on merkittävä vaikutus ihmisten päivittäiseen liikkumiseen.

Miten voin hakea mukaan?

Koulutuksen haku on kaksivaiheinen.

  1. Täytä TE-toimiston koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: te-palvelut.fi/koulutushaku (löydät koulutuksen koulutusnumerolla 673848) tai lähimmässä TE-toimistossasi. (Tämä on koulutuksen varsinainen hakemus, jonka perusteella tehdään hakijavalinnat.)
  2. Lisää CV:si/työkokemuksesi Uramuuntajan järjestelmään (Toimii esittelynäsi valintavaiheessa Schindlerille)

Hae viimeistään 11.9.2017! Sinut kutsutaan haastatteluihin näiden tietojen perusteella, joten täytäthän ne huolellisesti. Hyödynnämme valintavaiheessa myös videohaastattelua.

Huomioithan, että työnhakusi pitää olla voimassa ja oikeus työttömyysetuuteen selvitettynä ennen koulutuksen alkua.

Schindler_logo

Hissialan tulevaisuuden ammattilaisten RekryKoulutus

Hae viimeistään 11.9.2017!

Hae nyt

Täytä CV

200px_ely_rgbte-logo-su

barona_p

Vuonna 1874 perustettu sveitsiläinen perheyritys Schindler on yksi maailman johtavista ja suurimmista hissiyhtiöistä. Miljardi ihmistä kaikkialla maailmassa käyttää päivittäin Schindlerin edistykselliseen teknologiaan pohjautuvia liikkuvuusratkaisuja. Yhtiön menestyksen takana on 58 000 työntekijää yli 100 maassa ja 1000 toimipisteessä. Suomessa Schindler on toiminut vuodesta 1959.

Schindler Oy:n toiminta käsittää uusien hissien, liukuportaiden ja liukukäytävien myynnin, asennuksen, peruskorjauksen ja kunnossapidon. Korkealuokkaiset tuotteet täyttävät kaikki Suomessa sovellettavat hissimääräykset ja ne on suunniteltu vastaamaan kaikkein vaativimmankin käyttäjän odotuksia ja toiveita. Schindler noudattaa myynti- ja asennustoiminnassaan sekä takuuaikaisessa huoltotoiminnassaan ISO 9001 -laatustandardin pohjalta laadittua laadunhallintajärjestelmää.

Suomessa yhtiön toimipisteet sijaitsevat Helsingin lisäksi Turussa, Tampereella, Kouvolassa, Vaasassa, Jyväskylässä ja Oulussa. Kullakin paikkakunnalla toimii myös paikallinen varaosavarasto.

Lue lisää Schindleristä: www.schindler.fi

Keitä olemme:

Me olemme Schindler: uranuurtajia, keksijöitä, suunnittelijoita ja visionäärejä – suuri joukko liikkumisen asiantuntijoita, jotka ovat omistautuneet tekemään tulevaisuuden maailmasta paremman paikan elää. Olemme aina palveluksessasi ja toivomme, että Schindler on aina ykkösvalintasi.

Uramuuntajan rekrykoulutus

uramuuntajan_rekrykoulutus

Ota yhteyttä!

Author