Ramirent kouluttaa ja rekrytoi Turkuun 12 uutta telineasennuksen ja sääsuojauksen ammattilaista.

Hakuaika on päättynyt.

Haluatko vakituisen työsuhteen uuden alan ammattilaisena?

Ramirent kouluttaa ja rekrytoi 12 uutta telineasennus- ja sääsuojauksen ammattilaista

Työmarkkinoilla tarvitaan paljon telineasentajia ja sääsuojauksen ammattilaisia. Ramirent kouluttaa nyt jo kolmatta kertaa ryhmän uusia tekijöitä näihin tehtäviin. Tavoitteena on jälleen palkata kaikki osallistujat vakituisiin työsuhteisiin.

Emme hae valmiita osaajia vaan haluamme kouluttaa sinut alan ammattilaiseksi. RekryKoulutus rakentuu 17 telineasennusta käsittelevästä koulutuspäivästä, joiden aikana suoritetaan mm. työturvallisuuskortti, hätäensiapu, henkilönostinkortti sekä trukkikortti.

Töitä hyvässä porukassa

Koulutuksen aikana saat perehdytystä mm. aikaisemmin vastaavan RekryKoulutuksen suorittaneilta työkavereiltasi. Porukassamme on hyvä henki ja juttua riittää. Työtehtävät vaativat sinulta kohtalaista fyysistä kuntoa sekä rohkeutta työskennellä ulkona, korkeissa paikoissa.  Aikaisempi kokemus rakennus- tai metallialalta ei ole välttämätöntä.

Rakennusala on Ramirentin suurin yksittäinen asiakasryhmä. Koulutuksen tarjoaman sääsuojauskoulutuksen ansiosta työssä pätevöityy telineasennuksen lisäksi sääsuojauspuolen tehtäviin. Hoitamalla työsi hyvin voit päästä esimerkiksi työnjohtotehtäviin tulevaisuudessa.

Ammattilaiseksi koulutuksen avulla

Ramirentin telineasentajien rekrytointikoulutus alkaa 3.5.2018 ja kestää 27.7.2018 asti. RekryKoulutuksen tavoitteena on vakituinen työsuhde ohjelman jälkeen. Koulutus on osallistujille maksuton.

Koulutusaikana pääset oppimaan käytännön työtehtävissä kokeneiden ammattilaisten johdolla.  Lisäksi koulutuksessa käsitellään mm. telinetöitä koskevaa lainsäädäntöä, työturvallisuutta, telineille tehtäviä tarkastuksia, eri telinetyyppejä, käyttötarkoituksia ja kuormituksia. Kouluttajana toimivat Turun Aikuiskoulutuskeskuksen ammattilaiset.  Koulutus toteutetaan suomen kielellä.

Hae mukaan

Ramirentin telineasennuksen RekryKoulutuksen haku on kaksivaiheinen.

  1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: te-palvelut.fi/koulutushaku (Löydät koulutuksen koulutusnumerolla 678646) tai lähimmässä TE-toimistossasi.
  2. Lisää CV:si/työkokemuksesi Uramuuntajan järjestelmään (Toimii käyntikorttinasi valintavaiheessa Ramirentille)

Haku on päättynyt 25.4.2018.

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena, määräaikaisessa työsuhteessa joka on päättymässä tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä. RekryKoulutus on työhallinnon rahoittamaa koulutusta. Koulutuksen ajalta voit saada sitä ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa ja työmarkkinatukea, johon olet työttömänä oikeutettu sekä kulukorvausta. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisista tuista antaa Työlinjan Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Koulutus on sinulle maksuton. Koulutuksen toteutuksesta vastaavat Uramuuntaja Oy yhdessä Ramirentin sekä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa. Ramirent on ulkoistanut telineasennustoiminnan Barona Rakennus Oy:lle, joten työsuhteet solmitaan myös tässä ohjelmassa Barona Rakennuksen kanssa.

ramirent-logo

Telineasennuksen ja sääsuojauksen RekryKoulutus

Hakuaika on päättynyt.

Hae nyt

Täytä CV

te-logo-su200px_ely_rgbbarona_p

Ramirent – More than Machines

Ramirent Finland Oy on teollisuuden projektien, kunnossapidon sekä uudis- ja korjausrakentamisen merkittävä palveluiden tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme suunnittelu-, projektinjohto-, asennus- ja logistiikkapalveluita yhdessä laajan kalustomme kanssa. Haluamme panostaa ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen ja tämä onnistuu vain osaavien sekä  innostuneiden työntekijöiden avulla.

Olemme osa Ramirent-konsernia, joka toimii 10:ssä Euroopan maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti yli 500 luotettavan ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Toimimme työnantajana sekä yhteistyökumppanina vastuullisesti, teemme töitä turvallisessa työympäristössä ja huolehdimme henkilöstön terveydestä ja hyvinvoinnista.

Visio
Haluamme olla Euroopan johtava ja edistyksellisin konevuokrausalan yritys sekä menestyvän liiketoiminnan ja asiakaspalvelun esimerkkiyritys.

Toiminta-ajatus
Yksinkertaistamme asiakkaidemme liiketoimintoja tarjoamalla dynaamisia vuokrausratkaisuja.

Arvot
Avoin, Sitoutunut, Kehittyvä

Uramuuntajan rekrykoulutus

uramuuntajan_rekrykoulutus

Ota yhteyttä!

Author