Ramirent kouluttaa ja rekrytoi 15 uutta telineasennuksen ja sääsuojauksen ammattilaista.

Telineasennusalan osaajille riittää töitä!

Ammattitaitoisille telineasennuksen osaajille riittää Ramirentillä töitä ja haluamme kouluttaa joukkoihimme lisää tekijöitä. Emme hae valmiita osaajia, vaan haluamme kouluttaa telinealasta aidosti kiinnostuneita kavereita. Koulutus on ainutlaatuinen ja perehdyttää sinut konkreettisesti työtehtävien pariin. Toivomme, että olet työtä pelkäämätön tiimipelaaja. Työtehtävät vaativat hyvää fyysistä kuntoa ja varmistamme jo hakuvaiheessa terveydelliset edellytyksesi toimia alalla. Toivomme uusilta ammattilaisiltamme sujuvaa suomen kielen taitoa työturvallisuuden takaamiseksi. Aikaisempi kokemus rakennus- tai metallialalta on eduksi, mutta se ei ole vaatimus. Tärkeintä on aito halu ja innostus oppia uutta.

Mielenkiintoiset työtehtävät hyvässä porukassa

Kokenut työnjohtaja perehdyttää uudet tekijät käytännön tehtäviin ja osallistujat pääsevät heti hyödyntämään teoriaopetuksessa läpikäytyjä asioita käytännön työssä. Pääset siis jo koulutuksen aikana työskentelemään Ramirentin työkohteissa (esim. Tripla). Työturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää työssä. Työskentelemme tiimeissä eri kohteissa asiakastyömailla yleensä ulkona.

Koulutuksen tarjoaman sääsuojauskoulutuksen johdosta työssä pätevöityy telineasennuksen lisäksi myös sääsuojauspuolen tehtäviin. Tarjoamme myös urakehitysmahdollisuuksia etenemiseen esimerkiksi työnjohtotehtäviin niistä kiinnostuneille.

Rakennusala on Ramirentin suurin yksittäinen asiakasryhmä. Asiakaskuntaan lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia sekä yksityisiä kotitalouksia. Ramirentin tarjonta käsittää kaiken aina yksittäisistä tuotteista asiakkaan luona tapahtuvaan kalustohallintaan.

Kattava koulutus vie osaamisesi uudelle tasolle

Ramirentin teliasentajien rekrytointikoulutus alkaa 10.2.2017 ja kestää 9.5.2017 asti.

Koulutus koostuu yhteensä 20 koulutuspäivästä telineasennukseen ja sääsuojaukseen liittyen. Osallistujat suorittavat koulutuksen aikana myös työturvallisuuskortin, tulityökortin ja hätäensiapukoulutuksen.

Koulutus keskittyy seuraaviin osa-alueisiin:

  • Telinetöitä koskeva lainsäädäntö
  • Työturvallisuus telinetöissä
  • Suojakaiteet, nousutiet ja putoamisen estäminen
  • Telineille tehtävät tarkastukset ja telineen purku
  • Eri telinetyypit, käyttötarkoitukset ja kuormitukset
  • Nostot ja sääsuojaus

 

Koulutuksen toteutuksesta vastaavat Työtehoseura (TTS), Uramuuntaja Oy ja Barona Rakennus Oy yhdessä Ramirentin sekä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa. Koulutus toteutetaan suomen kielellä.

Koulutus alkaa kartoitusjaksolla 6.2.2017. Kartoitusjaksolle valitaan 25 henkilöä ja jakson aikana varmistetaan henkilöiden sopivuus telineasennustyöhön haastattelujen, testien ja koulutusinfojen perusteella. Kartoitusjakson päätteeksi valitaan koulutuksen aloittavat 15 henkilöä. Koulutus käynnistyy heti kartoitusjakson jälkeen 10.2. ja kestää 3 kk, 9.5.2017 saakka. Koulutus koostuu sekä teoriaopetuksesta että käytännön työskentelystä Ramirentin työkohteissa mm. Pasilan Triplassa. Lisäksi koulutukseen kuuluu työelämätaitoihin ja tiimityöhön liittyvä koulutuspäivä sekä päätöspäivä.

Koulutuksen tavoitteena on palkata kaikki koulutuksen läpikäyneet osallistujat työsuhteeseen Barona Rakennus Oy:lle. Ramirent on ulkoistanut telineasennustoiminnan Barona Rakennukselle, jonka vuoksi työsuhteet Ramirentin tehtäviin solmitaan Barona Rakennuksen kautta.

Hae mukaan

Ramirentin telineasennuksen RekryKoulutuksen haku on kaksivaiheinen.

1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: te-palvelut.fi/koulutushaku (Löydät koulutuksen koulutusnumerolla 670606) tai lähimmässä TE-toimistossasi.

2. Lisää CV:si/työkokemuksesi Uramuuntajan järjestelmään (Toimii käyntikorttinasi valintavaiheessa Ramirentille)

 

Sinut kutsutaan haastatteluihin ja kartoitusjaksolle näiden tietojen perusteella, joten täytäthän ne huolellisesti.

Työt edellyttävät kykyä työskennellä korkeissa olosuhteissa sekä hyvää fyysistä kuntoa. Kartoitamme jo hakuvaiheessa terveydelliset edellytyksesi toimia tällä alalla.

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa joka on päättymässä. RekryKoulutus on työhallinnon rahoittamaa koulutusta. Koulutuksen ajalta voit saada sitä ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa ja työmarkkinatukea, johon olet työttömänä oikeutettu sekä kulukorvausta. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisista tuista antaa Työlinjan Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Sopiiko RekryKoulutus minulle?

Ehdottomasti, jos etsit pitkäaikaista työtä tositarkoituksella.

  • Etsimme ensisijaisesti henkilöitä, joilla on asenne kohdallaan. Meille on tärkeää, että sinulla on vahva halu oppia ja tehdä töitä sekä pidät tiimityöskentelystä.
  • Mitään erityistä koulutustaustaa emme hae, vaan olemme valmiita panostamaan osaamisesi kehittymiseen. Rakennus- tai metallialan kokemus voi olla eduksi, mutta tätä ei sinulta vaadita.
  • Edellytämme alalle soveltuvaa terveyttä, riittävää fyysistä kuntoa sekä suomenkielen taitoa.
  • Tärkeintä on kuitenkin motivaatiosi ja intosi kehittyä koulutuksen kautta telineasennuksen ammattilaiseksi.

ramirent-logo

Telineasennuksen ja sääsuojauksen RekryKoulutus

Hakuaika on päättynyt.

Hae nyt

Täytä CV

200px_ely_rgb te-logo-su

tts_logo barona_p

Ramirent –More than Machines

Ramirent on Pohjoismaissa, Keski- ja Itä-Euroopassa toimiva konevuokrauskonserni. Yrityksellä on Euroopassa yli 350 toimipistettä kymmenessä maassa. Olemme Euroopan toiseksi suurin ja maailmassa kymmenenneksi suurin konevuokrausyritys. Ramirent Finland Oy on Ramirentin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Olemme Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 55 toimipisteen verkostollaan ja noin 500 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Kone- ja laitevuokrauksen lisäksi toimintamme kattaa myös projektiliiketoiminnan. Projektiliiketoiminta sisältää teline ja sääsuojauksen, työmaapalvelut, torninosturit ja hissit sekä väistötilat. Ramirent työllistää yli 2500 ammattilaista joista telineasennuksen piirissä työskentelee lähes 200 tekijää. Katso lisää tietoa yrityksestä: www.ramirent.fi

Visio
Haluamme olla Euroopan johtava ja edistyksellisin konevuokrausalan yritys sekä menestyvän liiketoiminnan ja asiakaspalvelun esimerkkiyritys.

Toiminta-ajatus
Yksinkertaistamme asiakkaidemme liiketoimintoja tarjoamalla dynaamisia vuokrausratkaisuja.

Arvot
Avoin, Sitoutunut, Kehittyvä

Uramuuntajan rekrykoulutus

uramuuntajan_rekrykoulutus

Ota yhteyttä!

Author