Tuotantotyön moniosaajaksi Lovalille

Haku on päättynyt.

Haluatko uuden työpaikan yhdestä Euroopan johtavista putkivastusten, lämmityselementtien ja -ratkaisujen valmistajista sekä monipuolisen ammattitaidon erilaisiin tuotantotehtäviin? Loval Oy kouluttaa ja rekrytoi tulevaisuuden ammattilaisia RekryKoulutuksen kautta – tässä on tilaisuutesi kouluttautua jopa täysin uuteen ammattiin!

Loviisassa toimiva Loval Oy kouluttaa 10 uutta osaajaa tuotantotyön tehtäviin ja tavoitteena on palkata kaikki koulutuksen läpikäyneet osallistujat työsuhteeseen Lovalin tehtäviin Barona Teollisuuden kautta. Loval on yksi Suomen suurimmista sähkölämmityselementtien valmistajista sekä yksi Euroopan johtavista putkivastusten, lämmityselementtien ja -ratkaisujen valmistajista. Loval on vuosikymmenten myötä kasvanut yli 200 työntekijän keskisuureksi teollisuusyritykseksi.

Koulutus kestää 3 kuukautta (10.4.-7.7.2017), jonka aikana pääset perehtymään ja kouluttautumaan huolella tuleviin työtehtäviisi. Koulutuksessa yhdistyy lähiopetus (18 päivää) ja ohjattu käytännön työskentely Lovalilla.

Kenelle?

Koulutus on ensisijaisesti tarkoitettu henkilöille, jotka ovat tällä hetkellä työttöminä työnhakijoina tai irtisanomisuhan alaisina. RekryKoulutus on työhallinnon tukemaa koulutusta. Koulutuksen ajalta voit saada sitä tukea (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon olet työttömänä ollessasi oikeutettu sekä kulukorvausta.

Koulutus sopii erinomaisesti sekä vastavalmistuneelle henkilölle että myös kokeneemmalle osaajalle tai alanvaihtajalle, jolla pysyvät perustyökalut hyvin käsissä. Työ pitää sisällään monia eri tuotannon työvaiheita, joten hakijalta edellytetään hyvien kädentaitojen lisäksi oma-aloitteisuutta sekä tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta. Tämän lisäksi hyvä ongelmanratkaisukyky auttaa sinua työssä. Kokemus tuotantotyöstä tai aiempi kokemus teknisiltä aloilta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tärkeimpinä valintakriteereinä ovat oikea asenne ja halu kasvaa tuotantotyön moniosaajaksi. Koulutuksessa edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa. Hakijalta edellytetään myös valmiutta vuorotyöhön (2-ja 3-vuoro), sillä koulutuksen jälkeen työ on vuorotyötä.

Työtehtävät

Lovalin tuotevalikoimassa on jopa noin 4000-5000 eri tuotetta, joita tehdään asiakastilausten pohjalta. Kokonaisuuksien ymmärtämisessä ja asiakastarpeisiin reagoimisessa korostuu monipuolinen tekninen käytännön osaaminen ja ymmärrys. Työtehtäviin kuuluvat vastussauvan valmistaminen ja sen taivuttaminen. Sauvan valmistuksen jälkeen työvaiheina ovat muun muassa kokoonpano, erilaisten puristimien käyttö, juotokset ja tuotteen loppuvalmistus, joka pitää sisällään esimerkiksi sauvan tiivistämistä, mutterointia ja pistehitsausta. Koulutuksen kautta saat hyvät edellytykset näihin tuotantotöihin.

Mitä koulutus pitää sisällään?

Suurin osa koulutuksesta koostuu käytännön työskentelystä yrityksen eri tuotantovaiheissa. Koulutukseen kuuluu lisäksi 18 lähiopetuspäivää, jotka antavat sinulle monipuoliset tiedot ja taidot tuotantotyöhön.

Koulutussisältö:

Tekniikkakoulutus

 • Materiaalitekniikka
 • Konepiirustus
 • Kone- ja levytekniikka
 • Koneistustekniikka
 • Sähkötekniikka
 • Mittaustekniikka
 • Termodynamiikka

Korttikoulutukset

 • Työturvallisuuskortti
 • Tulityökortti
 • Trukkikorttikoulutus

Lisäksi koulutukseen kuuluu myös starttipäivä, työelämätaitoihin ja työkyvyn ylläpitämiseen liittyvät valmennuspäivät sekä päätöspäivä.

Koulutuksen pääkouluttajana toimii Edupoli Oy. Tämän lisäksi kouluttajina toimivat LIS Group Oy, Eduhouse Oy sekä Uramuuntaja Oy ja Barona Teollisuus Oy. Koulutuspäivät ja käytännön työskentely järjestetään Lovalin toimitiloissa Loviisassa (Linnunrata 4).

Ohjelman kokonaistoteutuksesta vastaavat Uramuuntaja Oy ja Barona Teollisuus Oy yhdessä Loval Oy:n sekä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa.

Miten voin hakea mukaan?

Koulutukseen haku on kaksivaiheinen.

 1. Täytä TE-toimiston koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: te-palvelut.fi/koulutushaku (löydät koulutuksen koulutusnumerolla 671847) tai lähimmässä TE-toimistossasi. (Tämä on koulutuksen varsinainen hakemus, jonka perusteella tehdään hakijavalinnat)
 2. Lisää CV:si/työkokemuksesi Uramuuntajan järjestelmään (Toimii käyntikorttinasi valintavaiheessa Lovalille)

Sinut kutsutaan haastatteluihin hakuajan päätyttyä näiden tietojen perusteella, joten täytäthän ne huolellisesti.

Huomioithan, että työnhakusi pitää olla voimassa ja oikeus työttömyysetuuteen selvitettynä ennen koulutuksen alkua.

Loval_logo2015-2

Tuotantotyöntekijöiden RekryKoulutus

Haku on päättynyt.

Hae nyt

Täytä CV

200px_ely_rgbte-logo-su

barona_p

Loval_logo2015-2

Loval Oy on yksi Suomen suurimmista sähkölämmityselementtien valmistajista sekä yksi Euroopan johtavista putkivastusten, lämmityselementtien ja -ratkaisujen valmistajista. Vuodesta 1995 lähtien Loval Oy on kuulunut ruotsalaiseen NIBE Industrier Ab -konserniin. Lähes 80% yrityksen tuotannosta menee vientiin ja suurimmat vientimaat ovat Saksa, Ruotsi, Sveitsi ja Iso-Britannia. Loviisassa toimiva Loval on vuosikymmenten myötä kasvanut pienestä perheyrityksestä yli 200 työntekijän keskisuureksi teollisuusyritykseksi.

Uramuuntajan rekrykoulutus

uramuuntajan_rekrykoulutus

Ota yhteyttä!

Author