Pintakäsittelyalan ammattilaiseksi FSP:lle

Haku on päättynyt.

FSP Finnish Steel Painting kouluttaa 15 uutta teollisen pintakäsittelyalan ammattilaista rekrytointikoulutuksen kautta.

Rekrytointikoulutus rakentuu 20 koulutuspäivästä, jossa käydään läpi mm. metallimaalauksen, korroosionestomaalauksen, ruiskumaalauksen tekniikat sekä alaan liittyvät kone- ja laitetekniikat. Koulutuksen aikana suoritetaan myös alalla vaadittavat tärkeimmät turvallisuuskortit: työturvallisuuskortti, tulityökortti ja hätäensiapu. Koulutus alkaa 2.3.2018 ja kestää 13.6.2018 asti. Koulutus koostuu sekä teoriaopetuksesta että käytännön työskentelystä FSP Finnish Steel Paintingin maalaamoilla. RekryKoulutuksen tavoitteena on palkata kaikki koulutuksen läpikäyneet osallistujat vakituiseen työsuhteeseen koulutuksen jälkeen.

Koulutamme uusia tulevia pintakäsittelijöitä seuraaville paikkakunnille: Järvenpää, Iisalmi, Porvoo, Kangasniemi, Savonlinna, Lappeenranta, Jyväskylä, Raisio.

FSP Finnish Steel Paintingilla tehdään hommia hyvässä hengessä ja mukavalla porukalla. Teemme yhteistyötä merkittävien teollisen alan toimijoiden mm. Steran, ABB:n, Valmetin, Ruukin kanssa. Laadukas ja kestävä työmme jälki näkyy mm. isoissa infrastruktuurirakenteissa kuten siltarakenteissa, tuulivoimaloissa, sellu- ja paperikoneissa sekä lastinkäsittely- ja nosturilaitteissa. Haemme oikealla asenteella olevia innokkaita työn tekemisestä nauttivia kavereita, jotka haluavat olla ylpeitä työnsä jäljestä. Ammattitaitoisille ruiskumaalareille on tarjolla hyviä hommia jatkossakin täällä Suomessa ja haluamme kouluttaa lisää työstään ylpeitä ammattilaisia joukkoihimme. FSP:n kautta voi tulevaisuudessa halutessaan lähteä projektikomennukselle myös muihin Pohjoismaihin, Viroon tai Puolaan.

Emme hae valmiita osaajia, vaan haluamme kouluttaa teollisesta pintakäsittelystä aidosti kiinnostuneita kavereita näihin hommiin. Tärkeintä on oikea asenne ja into. Hyvää pohjaa oppimiselle antaa jokin pohjakoulutus (esim.teollisuus-, metalli-,rakennus tai sähkötoimialoilta ) tai esimerkiksi aiempi kokemus työskentelystä konepajoissa tai muissa metalli- tai maalausalan tehtävissä. Työskentelemme joustavasti eri projekteissa ja maalaamoissa, joten toivomme hakijoilta mahdollisuutta koulutusohjelman jälkeen liikkua töiden ja projektien perässä eri puolilla Suomea. Hyvä fyysinen kunto on eduksi näissä töissä ja varmistumme jo hakuvaiheessa terveydellisistä edellytyksistä toimia tällä alalla. Toivomme uusilta ammattilaisiltamme sujuvaa suomen kielen taitoa työturvallisuuden takaamiseksi.

 

Työtehtävät

Koulutuksen aikana työskennellään käytännön maalaustöissä FSP:n maalaamoissa (Järvenpää, Iisalmi, Porvoo, Kangasniemi, Savonlinna, Lappeenranta, Jyväskylä, Raisio).

Maalattavat kohteet voivat vaihdella esim. tuulivoimaloiden, sellu- ja paperikoneiden rakenteista, maatalouskoneisiin ja –laitteisiin, lastinkäsittely- ja nosturilaitteisiin, siltarakenteisiin tai vaikka valaisinpylväisiin.

Kokenut työnjohtaja perehdyttää uudet tekijät käytännön tehtäviin ja osallistujat pääsevät heti hyödyntämään teoriaopetuksessa läpikäytyjä asioita käytännön työssä.

FSP:n maalaamot sijaitsevat useimmiten asiakkaan tiloissa ja maalaamoissa on moderni ja ajantasainen kalusto sekä toimivat sosiaalitilat ja edullinen työmaaruokala.

 

Koulutus

FSP:n teollisen pintakäsittelyn rekrytointikoulutus alkaa 2.3. ja kestää 13.6.2018 asti.

Koulutus koostuu yhteensä 20 koulutuspäivästä teollisen pintakäsittelyn alaan liittyen.  Osallistujat suorittavat koulutuksen aikana myös työturvakortin, tulityökortin ja hätäEA-koulutuksen.

Koulutus keskittyy seuraaviin osa-alueisiin:

  • metallimaalaus
  • korroosionestomaalaus
  • metallipinnan mekaaninen esikäsittely
  • ruiskumaalaus
  • ammattikemia
  • kone- ja laitetekniikka
  • laadunvalvonta
  • työ- ja ympäristön suojelu

Teollisen pintakäsittelyn kouluttajana toimii Ammattiopisto Tavastia ja koulutuspäivät pidetään heidän tiloissaan Hämeenlinnassa.  Koulutus toteutetaan suomen kielellä.

Lisäksi koulutukseen kuuluu aloituspäivä, työelämätaitoihin ja työkyvyn ylläpitämiseen liittyvät valmennuspäivät sekä päätöspäivä. Koulutuspäivät ovat n.viikon jaksoissa Hämeenlinnassa. Osallistujille ei koidu koulutusmatkoista matka- tai majoituskuluja. Väleissä opittua sovelletaan käytännön työssä FSP:n maalaamoilla kokeneemman työkaverin ja työnjohtajan opissa.

 

Näin haet:

FSP:n teollisen pintakäsittelyn rekrytointikoulutuksen hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

  1. Täytä ensin Työhallinnon koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: te-palvelut.fi/koulutushaku (Löydät koulutuksen haluamasi kaupungin koulutusnumerolla) tai lähimmässä TE-toimistossasi.
  2. Lisää hakemuksesi myös Uramuuntajan järjestelmään.

Alla koulutusnumerot kaupunkeineen (voit myös klikata kaupungin nimeä päästäksesi hakulomakkeelle!):

Järvenpää 677615
Porvoo 677635
Kangasniemi 677636
Savonlinna 677637
Lappeenranta 677638
Jyväskylä 677639
Iisalmi 677640
Raisio 677641

Sinut kutsutaan haastatteluun näiden tietojen perusteella, joten täytäthän ne huolellisesti. Hakuaika on päättynyt 18.2.2018.

Kenelle rekrytointikoulutus on tarkoitettu?

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena, määräaikaisessa työsuhteessa tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä.

Etsimme ensisijaisesti oikeata asennetta ja aitoa motivaatiota ja innostusta kehittyä teollisen pintakäsittelyn ammattilaiseksi. Mitään erityistä koulutustaustaa tai osaamista emme hae. Eduksi kuitenkin on jos olet ollut töissä esim. konepajassa tai muuten tekemisissä metallin ja maalien kanssa ja nautit liikkuvasta työstä, olet todennäköisesti etsimämme henkilö. Tärkeintä on motivaatiosi oppia uutta ja kehittyä koulutuksen kautta teollisen pintakäsittelyn ammattilaiseksi.

Rekrytointikoulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden kanssa.

FSP:n Ruiskumaalareiden rekrytointikoulutus on TE-palveluiden rahoittamaa koulutusta. Koulutuksen ajalta voit saada sitä ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa ja työmarkkinatukea, johon olet työttömänä oikeutettu sekä kulukorvausta. Koulutuksen tavoitteena on työsopimus FSP:n kanssa ohjelman päättyessä. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisista tuista antaa Työlinjan Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Ohjelman toteutuksesta vastaa Uramuuntaja Oy yhdessä FSP Finnish Steel Paintingin, Ammattiopisto Tavastian sekä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa.

FSP

Ruiskumaalareiden RekryKoulutus

Haku on päättynyt.

Hae TE-palveluihin »

Täytä CV Uramuuntajalle »

Katso tarkemmat hakuohjeet sivun alalaidasta.

200px_ely_rgbte-logo-subarona_p

Vuonna 1964 perustettu FSP Finnish Steel Painting on yksi Euroopan johtavia pintakäsittelyalan yrityksistä. Palveluksessamme on noin 220 alan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2016 oli 23 miljoonaa euroa. Yrityksellä on yli 20 toimipaikkaa Suomessa, Ruotsissa, Puolassa ja Virossa.  Suomessa toimimme myös useammalla paikkakunnalla ja nyt haemme uusia osaajia usealle paikkakunnalle.

Tarjoamme asiakaslähtöisesti teollisuuden pintakäsittely- ja engineering- sekä erilaisia lisäarvopalveluita, kuten osakokoonpano-, pakkaus- ja logistiikkapalveluja. Noudatamme toiminnassamme tarkasti laatu-, työturvallisuus-, työterveys- ja ympäristövaatimuksia. Haluamme olla alamme arvostetuin ja monipuolisin yhteistyökumppani nyt ja tulevaisuudessa.

Motivoitunut henkilöstö viimeistelee laadukkaan lopputuloksen, minkä vuoksi panostamme jatkuvasti henkilöstömme hyvinvointiin ja ammattitaidon kehittämiseen. Erityisen tarkasti panostamme työturvallisuuteen, josta emme tingi minkään työvaiheen aikana.

Uramuuntajan rekrykoulutus

uramuuntajan_rekrykoulutus

Ota yhteyttä!

Author

Marika Neirama

Project Manager

+358 50 390 9788

marika.neirama@uramuuntaja.fi