Delete kouluttaa ja rekrytoi 20 uutta puhdistusalan ammattilaista.

Tässä on tilaisuutesi kouluttautua jopa täysin uuteen ammattiin!

Haku ohjelmaan on päättynyt.

Delete kouluttaa ja rekrytoi 20 uutta puhdistusalan osaajaa, joiden tehtävänä on vastata tärkeistä ja monipuolisista puhdistusalan työtehtävistä yhteiskuntamme toimivuuden takaamiseksi. Tavoitteena on palkata kaikki koulutuksen läpikäyneet osallistujat vakituiseen työsuhteeseen.

Tutustu kevään 2017 ohjelmaan videolta:

Koulutus kestää 3,5 kuukautta, jonka aikana pääset perehtymään ja kouluttautumaan huolella tuleviin työtehtäviisi. Koulutuksessa yhdistyy lähiopetus (20 päivää) ja käytännön työskentely Deletellä.

Kenelle?

Emme hae valmiita osaajia, vaan haluamme kouluttaa alasta aidosti kiinnostuneita henkilöitä yrityksemme tehtäviin. Delete on valmis panostamaan osaamisesi kehittymiseen ja tärkeimpänä valintakriteerinä ovat sinun motivaatiosi ja asenteesi työhön sekä halu oppia. Hakijalta edellytetään suomen kielen taitoa, mutta suomen ei tarvitse olla äidinkieli. Ainoa vaatimus koulutukseen on voimassa oleva c-ajokortti ja soveltuvuus fyysiseen työhön. Voimassa oleva kuorma-auton kuljettajan ammattipätevyys tai ennen päivämäärää 10.9.2009 suoritettu c-ajokortti voidaan lukea eduksi.

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat tällä hetkellä työttöminä työnhakijoina, irtisanomisuhan alaisina tai määräaikaisissa työsuhteissa. RekryKoulutus on työhallinnon tukemaa koulutusta. Koulutuksen ajalta voit saada sitä ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa ja työmarkkinatukea, johon olet työttömänä oikeutettu sekä kulukorvausta.

Haemme työntekijöitä seuraaville toimipisteille: Helsinki, Riihimäki, Porvoo, Turku, Rauma, Pori ja Harjavalta. Koulutuksen lähiopetuspäivät järjestetään Helsingissä, joten edellytämme sinulta matkustusvalmiutta. Lähiopetuspäivien matka- ja majoituskulut korvataan osallistujille (pl. Pk-seudun osallistujat).

Ohjelman toteutuksesta vastaavat Uramuuntaja Oy ja Barona Teollisuus Oy yhdessä Deleten sekä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa.

Työtehtävät

Koulutuksen kautta tarjoamme sinulle väylän kasvaa itsenäisiin, vastuullisiin ja haasteellisiin tehtäviin kasvavassa Delete-konsernissa. Deletellä työskennellään joustavasti eri työkohteissa ja pääset oppimaan monipuolisiin puhdistusalan tehtäviin. Työtehtäviin kuuluvat pesu-, puhdistus- ja suurtehoimuripalvelut teollisuuden ja kiinteistöjen tarpeisiin sekä nesteiden ja kemikaalien siirrot ja pumppaukset imuautolla.  Kiinteistö- ja viemäripuolen tehtäviin kuuluvat puolestaan putkistojen ja viemärien avaus-, kuvaus- ja huuhtelutyöt. Työ on fyysistä ja vaatii terveydellisiä edellytyksiä ja hyvää kuntoa. Perehdytämme sinut huolella työhön, joten opit työn koulutuksen aikana.

Lue Deleten ja osallistujien kokemuksia kevään 2017 ohjelmasta »

Tutustu Deleteen osoitteesta www.delete.fi.

Mitä koulutus pitää sisällään?

Koulutuksen avulla saat monipuoliset taidot puhdistusalan töitä varten ja kokonaisuus on suunniteltu yhdessä Deleten kanssa, jolloin saat erinomaiset valmiudet työskentelyyn. Koulutuksessa on huomioitu työssä vaadittavat korttikoulutukset sekä Deleten työtehtävissä käytössä oleva laitteisto ja kalusto. Laitteet ja kalustot ovat hyvin vaativia ja niiden oikeaoppinen ja turvallinen käyttö ovat ehdottoman tärkeitä. Koulutuspäivissä panostetaankin erityisen paljon myös työturvallisuuteen ja työkyvyn ylläpitämiseen.

Koulutukseen kuuluu 20 lähiopetuspäivää ja muutamia etätehtäviä.

Koulutussisältö:

-Laite-ja kalustokoulutus (mm. suurtehoimurit, painelaitteet, yhdistelmälaitteet)

-Korttikoulutukset: työturvallisuus, ympäristöturvallisuus, tieturva 1, hätäensiapu, ADR-peruskurssi, ADR-säiliökurssi

Kouluttajat: Erikoiskalustohuolto EKH Oy, Ficote Oy, Kärcher Oy, Volvo Trucks, LIS Group Oy

Kalusto- ja laitekoulutusten sekä alalla vaadittavien korttikoulutusten lisäksi kokonaisuuteen sisältyy ennakoivan ajon koulutuspäivä, startti- ja päätöspäivä, työturvallisuus, asiakaspalvelu ja vuorovaikutustaitopäivät sekä yritystyöskentelyn koulutuspäivä.

Kouluttajat: Eduhouse Oy, Uramuuntaja Oy ja Barona Teollisuus Oy.

5 hyvää syytä hakea mukaan:

  1. Tähtäimessä vakituinen työpaikka
  2. Ainutlaatuinen koulutuskokonaisuus ja perehdytys töihin
  3. Kuusi uutta työssä vaadittavaa korttia takataskuun
  4. Kasvavan ja menestyvän Delete-konsernin rento työyhteisö ja työpaikka, jossa töitä tulee riittämään
  5. Teet työtä, jolla on näkyvä vaikutus yhteiskuntamme arkipäivään

Miten voin hakea mukaan?

Koulutuksen haku on kaksivaiheinen.

1. Täytä TE-toimiston koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: te-palvelut.fi/koulutushaku (löydät koulutuksen koulutusnumerolla 676061) tai lähimmässä TE-toimistossasi. (Tämän hakemuksen perusteella tehdään hakijavalinnat)

2. Lisää CV:si/työkokemuksesi Uramuuntajan järjestelmään. Sinut kutsutaan haastatteluihin näiden tietojen perusteella, joten täytäthän ne huolellisesti.

Haku päättyy 11.1.2018! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten kannattaa toimia nopeasti. Hyödynnämme valintavaiheessa myös videohaastattelua.

Ilmoitathan hakemuksissa, mille toimipisteelle ensisijaisesti haet. Ilmoita myös c-ajokortin suoritusaika (sekä mahdollinen kuljettajan ammattipätevyys).

Huomioithan, että työnhakusi pitää olla voimassa ja oikeus työttömyysetuuteen selvitettynä ennen koulutuksen alkua.

delete-logo-muokattu

Puhdistusalan ammattilaisten RekryKoulutus

Haku on päättynyt.

Hae nyt

Täytä CV

200px_ely_rgbte-logo-su

barona_p

Millainen on Delete yrityksenä?

Delete on Suomessa ja Ruotsissa toimiva johtava täyden palvelun ympäristöpalvelujen tarjoaja. Tarjoamme asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta kriittisiä palveluita, jotka vaativat erityisosaamista ja erikoislaitteita. Toimintamme jakautuu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Teollisuus- ja kiinteistöpalvelut, Purkupalvelut ja Kierrätys- ja jätteenkäsittelypalvelut.

Delete on perustettu vuonna 2010 ja sen palveluksessa on noin 870 ammattilaista Suomessa ja Ruotsissa.  Konsernin pro forma -liikevaihto vuonna 2016 oli 179,7 miljoonaa euroa. Palvelemme Suomessa ja Ruotsissa yli 30 toimipisteessä, ja toimimme globaalisti ympäri maailman. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä.

Lue lisää Deletestä: www.delete.fi

Oletko yksi heistä?

Ketkä he?

Sanotaan, että heitä on monta. He eivät pelkää raskasta, likaistakaan työtä.

Kertovat, että he tekevät likaisesta puhtaan, jätteestä jälleenkäytettävää ainesta, purkavat vanhaa, jotta joku pääsee rakentamaan uutta. Juuri he.

Puhutaan myös, että heille asiakas olisi kuningas, palkkansa maksaja, taho jonka sana ja toive on lakinsa. Pitävät myös sanansa, ratkovat huolia.

Se mikä asiakkaalle on ongelma, on heille kunniallinen, mutta arkinen tehtävä. Tehtävä, joka on ennemminkin ylisuoritettu kuin vain tehty, väittävät kylillä.

He välittävät meidän kaikkien yhteisestä ympäristöstä yhtä paljon kuin välittävät toisistaan, asiakkaistaan tai lähimmäisistään.

Heidän sanotaan olevan ainutlaatuisia.

Uramuuntajan rekrykoulutus

Uramuuntajan_rekrykoulutus

Author