Delete kouluttaa ja rekrytoi 14 uutta puhdistusalan ammattilaista.

Tässä on tilaisuutesi kouluttautua jopa täysin uuteen ammattiin!

Delete kouluttaa ja rekrytoi 14 uutta puhdistusalan osaajaa, joiden tehtävänä on vastata tärkeistä ja monipuolisista puhdistusalan työtehtävistä yhteiskuntamme toimivuuden takaamiseksi. Tavoitteena on palkata kaikki koulutuksen läpikäyneet osallistujat vakituiseen työsuhteeseen.

Lue Deleten ja osallistujien kokemuksia kevään 2017 ohjelmasta »

Koulutus kestää 3,5 kuukautta (14.2.-26.5.2017), jonka aikana pääset perehtymään ja kouluttautumaan huolella tuleviin työtehtäviisi. Koulutuksessa yhdistyy lähiopetus (20 päivää) ja käytännön työskentely Deletellä.

Kenelle?

Emme hae valmiita osaajia, vaan haluamme kouluttaa alasta aidosti kiinnostuneita henkilöitä yrityksemme tehtäviin. Koulutus on kokonaisuudessaan suunniteltu niin, että aiempaa osaamista tai koulutusta alalta ei vaadita. Delete on valmis panostamaan osaamisesi kehittymiseen ja tärkeimpänä valintakriteerinä ovat sinun motivaatiosi ja asenteesi työhön sekä halu oppia. Hakijalta edellytetään suomen kielen taitoa, mutta suomen ei tarvitse olla äidinkieli. Ainoa vaatimus koulutukseen on voimassaoleva c-ajokortti ja päivitetty ammattipätevyys*. RekryKoulutuksessa päivitetään kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyys.

*Lähtötasovaatimuksena on c-ajokortin suoritus ennen 10.9.2009 ja tämän jälkeen viiden vuoden sisään koulutuspäivin päivitetty ammattipätevyys. Mikäli olet suorittanut c-kortin 10.9.2009 jälkeen, niin sinun tulee olla suorittanut perustason ammattipätevyys.

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat tällä hetkellä työttöminä työnhakijoina, irtisanomisuhan alaisina tai määräaikaisissa työsuhteissa. RekryKoulutus on työhallinnon tukemaa koulutusta. Koulutuksen ajalta voit saada sitä ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa ja työmarkkinatukea, johon olet työttömänä oikeutettu sekä kulukorvausta.

Ohjelman toteutuksesta vastaavat Uramuuntaja Oy ja Barona Teollisuus Oy yhdessä Deleten sekä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa.

Työtehtävät

Koulutuksen kautta tarjoamme sinulle väylän kasvaa itsenäisiin, vastuullisiin ja haasteellisiin tehtäviin kasvavassa Delete-konsernissa. Deletellä työskennellään joustavasti eri työkohteissa ja pääset oppimaan monipuolisiin puhdistusalan tehtäviin. Työskentelypaikkasi on mahdollista olla toiveistasi riippuen Helsingissä, Porvoossa tai Riihimäellä. Kiinteistö- ja viemäripuolen tehtäviin kuuluvat putkistojen ja viemärien avaus-, kuvaus- ja huuhtelutyöt. Työtehtäviin kuuluvat myös pesu-, puhdistus- ja suurtehoimuripalvelut teollisuuden ja kiinteistöjen tarpeisiin sekä nesteiden ja kemikaalien siirrot ja pumppaukset imuautolla. Työ on fyysisesti raskasta ja se vaatii tekijältänsä terveydellisiä edellytyksiä työskentelyyn. Perehdytämme sinut huolella työhön, joten opit työn koulutuksen aikana.

Tutustu Deleteen osoitteesta www.delete.fi.

Mitä koulutus pitää sisällään?

Koulutuksen avulla saat monipuoliset taidot puhdistusalan töitä varten ja kokonaisuus on suunniteltu yhdessä Deleten kanssa, jolloin saat erinomaiset valmiudet työskentelyyn Deletellä. Koulutuksessa on huomioitu työssä vaadittavat korttikoulutukset sekä Deleten työtehtävissä käytössä oleva laitteisto ja kalusto. Laitteet ja kalustot ovat hyvin vaativia ja niiden oikeaoppinen ja turvallinen käyttö ovat ehdottoman tärkeitä. Koulutuspäivissä panostetaankin erityisen paljon myös työturvallisuuteen. Myös työssäjaksaminen ja työhyvinvointi sekä työkyvyn ylläpitäminen ovat tärkeitä vaativissa puhdistusalan työtehtävissä.

Koulutukseen kuuluu 20 lähiopetuspäivää ja muutamia etätehtäviä.

Koulutussisältö:

-Laite-ja kalustokoulutus (mm. suurtehoimurit, painelaitteet, yhdistelmälaitteet)

-Korttikoulutukset: työturvallisuus, tieturva 1, EA1, ADR-peruskurssi, ADR-säiliökurssi

Kouluttajat: Erikoiskalustohuolto EKH Oy, Ficote Oy, Kärcher Oy, Volvo Trucks, LIS Group Oy

Kalusto- ja laitekoulutusten sekä alalla vaadittavien korttikoulutusten lisäksi kokonaisuuteen sisältyy startti- ja päätöspäivä, työturvallisuus, asiakaspalvelu ja vuorovaikutustaitopäivät sekä yritystyöskentelyn koulutuspäivä.

Kouluttajat: Eduhouse Oy, Uramuuntaja Oy, Barona Teollisuus Oy, Barona Group Oy.

5 hyvää syytä hakea mukaan:

1. Tähtäimessä vakituinen työpaikka

2. Ainutlaatuinen koulutuskokonaisuus ja perehdytys töihin

3. Viisi uutta työssä vaadittavaa korttia takataskuun

4. Kasvavan Delete-konsernin rento työyhteisö ja työpaikka, jossa töitä tulee riittämään

5. Teet työtä, jolla on näkyvä vaikutus yhteiskuntamme arkipäivään

Miten voin hakea mukaan?

Koulutuksen haku on kaksivaiheinen.

1. Täytä TE-toimiston koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: te-palvelut.fi/koulutushaku (löydät koulutuksen koulutusnumerolla 670707) tai lähimmässä TE-toimistossasi. (Tämän hakemuksen perusteella tehdään hakijavalinnat)

2. Lisää CV:si/työkokemuksesi Uramuuntajan järjestelmään (Toimii käyntikorttinasi valintavaiheessa Deletelle)

Sinut kutsutaan haastatteluihin näiden tietojen perusteella, joten täytäthän ne huolellisesti. Koulutukseen soveltuvat hakijat haastatellaan viikolla 6.

Huomioithan, että työnhakusi pitää olla voimassa ja oikeus työttömyysetuuteen selvitettynä ennen koulutuksen alkua.

delete-logo-muokattu

Puhdistusalan ammattilaisten RekryKoulutus

Haku on päättynyt.

Hae nyt

Täytä CV

200px_ely_rgbte-logo-su

barona_p

 

Millainen on Delete yrityksenä?

Delete on nopeasti kasvava ympäristöpalveluihin keskittynyt konserni, joka toimii Suomessa ja Ruotsissa. Delete palvelee teollisuutta, rakentamista ja kiinteistöjä tuottaen purku-, teollisuus-, kiinteistö- ja kierrätyspalveluja vaativiin asiakastarpeisiin.

Delete-konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli 135 miljoonaa euroa ja vuonna 2016 yllämme noin 170 miljoonan euron pro forma -liikevaihtoon. Konsernissa työskentelee noin 800 ympäristöpalveluiden ammattilaista ja Deleten noin 30 palvelupistettä kattavat valtakunnallisesti koko Suomen ja Ruotsin.

Lue lisää Deletestä: www.delete.fi

Oletko yksi heistä?

Ketkä he?

Sanotaan, että heitä on monta. He eivät pelkää raskasta, likaistakaan työtä.

Kertovat, että he tekevät likaisesta puhtaan, jätteestä jälleenkäytettävää ainesta, purkavat vanhaa, jotta joku pääsee rakentamaan uutta. Juuri he.

Puhutaan myös, että heille asiakas olisi kuningas, palkkansa maksaja, taho jonka sana ja toive on lakinsa. Pitävät myös sanansa, ratkovat huolia.

Se mikä asiakkaalle on ongelma, on heille kunniallinen, mutta arkinen tehtävä. Tehtävä, joka on ennemminkin ylisuoritettu kuin vain tehty, väittävät kylillä.

He välittävät meidän kaikkien yhteisestä ympäristöstä yhtä paljon kuin välittävät toisistaan, asiakkaistaan tai lähimmäisistään.

Heidän sanotaan olevan ainutlaatuisia.

Uramuuntajan rekrykoulutus

Uramuuntajan_rekrykoulutus

Author